Kada je Kendis Meri Foks otišla kod svog lekara, on joj je rekao da ima rak štitne žlezde, da se on već raširio po njenom telu i da joj je ostalo svega 3 godina života.

Sponsored Links:

Odbila je da koristi hemoterapiju. Umesto toga, ona je počela da jede po 3 ananasa na dan. Takođe je u svoju ishranu ubacila banane, grejpfrut, limun, papaju, jabuke i kivi.

Za šest meseci, njen rak je potpuno nestao. Ona sada ima 31 godinu i nema rak.

Ona je otkrila da bromelain iz ananasa, papaje i drugog voća uništava proteinski omotač ćelija raka, a da životinjski proteini zapravo samo jačaju taj proteinski omotač.

Sponsored Links:

Njen rođak Frenki je umro od raka u 13. godini, a njen drug Džejmi u 31. godini. Ona smatra da su oni umrli zbog hemoterapije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lekari su joj rekli da neće uspeti da se izbori sa ovom opakom bolešću, ali Kendis se nije predala i počela je da čita razne članke o lečenju raka. Zatim je otkrila da bromelain iz ananasa, kivija, papaje i drugog voća uništava ćelije raka, te je svoju ishranu bazirala samo na tom voću.

loading...

Takođe je prestala da koristi kozmetiku punu hemije i proizvode za čišćenje, prestala je da puši i trudila se da smanji stres. Ovo su sve faktori koji hrane rak.

Kada je otišla na kontrolu za šest meseci, lekari su bili šokirani činjenicom da Kendis više ne boluje od raka.

loading...