Nije retka pojava da deca umru nakon što ih roditelji slučajno zaborave zaključane u automobilu. tim povodom urađen je eksperiment na odraslim ljudima.

Sponsored Links:

Kako bi podigli svest o problemu zbog kog svake nedelje jedno dete umre, jedna američka organizacija je odlučila da odraslima pokaže kakav je osećaj sedeti u ovom „paklu“.

Trebalo je da u autu provedu 10 minuta, a nagrada koju bi za to dobili je 100 dolara. U automobilu je postavljeno crveno dugme koje bi pritisli kada više ne bi mogli da izdrže.

Na samom početku, a verovatno i vama dok čitate, deluje jednostavno ali ubrzo je postalo neizdrživo. Ljudi su se borili za vazduh u vrelom automobilu i vrlo brzo pritiskali crveni taster.

Sponsored Links:

Nakon toga, upitani su šta misle o roditeljima koji usred vrelog dana odluče da svoje dete ostave samo u automobilu „na par minuta“, jedan čovek je rekao: „Šalite se, zar ne? Nikako to ne radite!“

Jedna od učesnica skrenula je roditeljima pažnu da je ona sada mogla da pritisne dugme i izađe, ali da deca to ne mogu da urade, a muškarac je rekao da je to „jednostavno strašno.“

loading...
loading...