Pokušavajući da se izbori sa bolom zbog gubitka sina, majka je nastavila da mu šalje poruke na mobilni telefon.

Sponsored Links:

Međutim, nije očekivala da će dobiti odgovor. Kerola Adler je majka Tejlora Tifoa (21), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, prilikom obuke za policijskog kadeta.

Njih dvoje su se redovno dopisivali, a ona je nekoliko nedelja nakon njegove smrti poslala poruku, u kojoj je rekla da ga voli i da je on njen najbolji prijatelj. Nakon nekoliko sličnih poruka, dobila je i odgovor.

„Ja sam policajac u Griliu (Kolorado, SAD). Ja mislim da vaše poruke ne stižu na pravu adresu“, bio je odgovor koji je dobila.

Sponsored Links:

Poslao ga je narednik Kel Halsi, kome su dali broj, koji je nekada bio Tejlorov. On ju je pitao da li želi da on zatraži drugi broj, a ona ga je zamolila da ga ipak zadrži, jer se bavi poslom o kojem je njen sin sanjao.

Narednik joj je rekao kako je video koliko je njegovom sinu stalo i kako je bio voljan da uradi posao, koji nije bio baš zahvalan.

U vreme njegove smrti on je bio vojni veteran, a neposredno pre sudara je upozorio druge ljude i tako im spasao život. Njegova majka kaže da bi to ponovo uradio.

loading...

(Izvor: Bktvnews.com)

loading...