Adragon de Melo diplomirao je na Univerzitetu u Kaliforniji sa 11 godina, ima koeficijent inteligencije 400 i plan njegovog oca je bio da dobije Nobelovu nagradu do svog 16. rođendana.

Sponsored Links:

Svom ocu može da se zahvali, ili da ga krivi, za svoj uspeh i ambicije. Agustin de Medo, Adragonov otac, je opsesivno je pristiskao svog sina kako bi uspeo u svojoj nameri.

– Snovi o kojima ljudi slušaju, o dobijanju Nobelove nagrade i doktoratu, uglavnom su od mog oca. Te stvari meni nisu bile bitne – rekao je jednom Adragon za televiziju “CBS”.

Sa 11 godina je završio računarsku matematiku i godinama je bio najmlađi čovek koji je završio fakultet u istoriji SAD. Adragon je znao ceo alfabet sa 2 godine, a do treće je naučio da čita i piše.

Sponsored Links:

Njegovi roditelji su se razveli 1988. godine i nakon kratkog perioda boravka u hraniteljskoj porodici, živeo je sa majkom, Keti Gan. Iako je završio fakultet, upisao je srednju školu pod drugim imenom. Kaže da se tada osećao prijatno jer niko nije znao ko je.

Nakon što mu je otac preminuo od raka bešike, Adragon se zaposlio u poznatoj kompaniji za opremanje kuća i stanova, “The Home Depot” kao moler poslovnih prostora.

(Izvor: Telegraf.rs)

loading...
loading...