Nišlijka Mila Vanić Janković objavila je na svom Fejsbuk profilu da želi da udomi jednu siromašnu porodicu u kući koju će naslediti od majke jer joj je teško da gleda kako kuća zvrji prazna i propada jer u njoj niko ne živi.

Sponsored Links:

Mila je u ponudi naglasila da bi porodica, naravno, tu živela potpuno besplatno. Kuća se nalazi u belopalanačkom selu Vrgudinac. Kuća je stara, ali očuvana i porodica bi mogla u njoj da živi godinama, tek sa nekim manjim ulaganjima poput krečenja, a na duže staze i malo većim kao što je kupatilo pošto ga u kući nema.

Mila se na ovakav korak odlučila posle dogovora s najbližim članovima porodice, jer u kuću retko dolaze, tek dva-tri puta godišnje – da je obiđu i otključaju. Mila inače besplatno uz kuću na korišćenje ustupa i dvorište, njive, a stanari bi samo plaćali trošak za struju koju su potrošili. Milu je dosad pozvalo čak 1.000 porodica, a onda je usledio šok na Fejsbuku.

– Prvo su me pravili sveticom, a onda su krenule strašne pretnje i uvrede, jer nisu izabrani baš oni – otkrila je Mila na svom Fejsbuku.

Sponsored Links:

(Izvor: Kurir.rs)

loading...