Rešenje stambenog pitanja je uvek aktuelna tema i večiti problem mnogih Srba, ali jedan oglas koji je objavljen na Fejsbuk stranici „Podgorički vremeplov“ uliva nadu da će bar jedna porodica naći dom.

Sponsored Links:

Izdaje se stan u Bjelom Polju, namešten i to besplatno! Na oglasu je ispisan i broj telefona, a crnogorski mediji su stupili u kontakt sa osobom koja je postavila zanimljivu ponudu. Tihomir Zejak (50) je vlasnik kuće u ulici Volođina i potvrdio je autentičnost oglasa.

Zejak zaista izdaje stan besplatno. U pitanju je prvi sprat njegove porodične kuće čija je površina 38 metara kvadratnih. Tihomir je istakao da od stanara ne traži da plaćaju račune, osim struje koju potroše. Ispostavlja se da on samo traži dobre komšije, koji će mu biti pri ruci ako mu bude bilo potrebno.

Sponsored Links:

„Moja supruga je preminula pre godinu dana. Imam dvoje dece, kćerku koja sada kreće u šesti razred i sina koji je đak prvak. Želio bih da mi budući stanari pripaze decu dok sam odsutan i eventualno da im pripreme neki obrok, rekao je Zajek za lokalne medije. Do sada su se na oglas javile 64 osobe.

„Javljaju se razni ljudi. Misle i da je to šala, a ja se ne šalim. Imam 50 godina i ozbiljan sam čovek, ne bih se sa ovim šalio. Ne biste me ovoliko zvali ni da sam premijer“, našalio se Tihomir.

(Izvor: Srbijadanas.com)

loading...

LAJKUJ I PODELI SA PRIJATELJIMA 🙂

loading...