Posedovanje ogromne kuće sa velikim brojem soba, koja je bila u vlasništvu kraljevske porodice, je san za mnoge osobe, i kada se takve kuće postave za prodaju, veliki broj ljudi se trudi da ih dobije.

Sponsored Links:

Primer je ovaj prelepi posed iz 19. veka. Ova vila se prodaje za samo $ 105.000, ali niko nije zainteresovan za kupovinu. Razlog jeste ono što je Google Maps uspeo zabeležiti na jednoj slici …

Ova kuća je sagrađena 1880. godine i prodaje se još od 2010. godine, ali skoro 8 godina kasnije još nije pronašla svog novog vlasnika, iako je cena jako niska. Razlog je vrlo verovatno slika koja se pronašla na Google Maps.

Sponsored Links:

Na prvi pogled kuća izgleda predivno, ali kada pogledate prozore na 3. spratu, možda promenite svoje mišljenje. Da li vidite nešto što ne bi trebalo biti tu? Ono što se vidi na slikama jesu otisci dlanova, kako pritišću prozore, isto kao da pokušavaju pobeći.

Ova slika je privukla pažnju nako što su se prethodni vlasnici iselili iz nje nakon samo par dana – iz nepoznatih razloga. Da li bi se vi usudili živeti ovjde? Podelite svoje mišljene u komentarima.

(Izvor: Vestinet.rs)

loading...

LAJKUJ I PODELI SA PRIJATELJIMA 🙂

loading...