Nikada nisam verovala u čudesne napitke, alternativnu medicinu i savete koje ljudi ostavljaju na internetu, ali onda se sve promenilo…

Sponsored Links:

Duže vreme sam imala problem sa varenjem. Mučili su me konstipacija, gasovi i nadimanje. Posle svega što pojedem, stomak bi mi se naduo kao balon, a ja sam se osećala kao da varim kamen.

Probala sam sa probioticima, koji su kratkotrajno pomagali, kao i sa drugim lekovima, lakšom ishranom i dijetama, ali ništa nije donelo željeno poboljšanje. Onda mi je mama rekla da svako jutro na prazan stomak popijem čašu mlake vode sa dve kašike jabukovog sirćeta i kašikom meda. Po običaju sam prevrnula očima i momentalno zaboravila da mi je bilo šta slično predložila.

Ipak, kada sam se uveče presvlačila, videla sam u ogledalu kako mi izgleda stomak… svako bi pomislio da sam trudna… Zbog toga sam rešila da očajnička vremena zahtevaju očakničke mere! Ustala sam ujutru i popila groznu mešavinu što sam brže mogla. Na moje iznenađenje posle samo nekoliko minuta sam trčala u toalet!

Sponsored Links:

Nisam bila sigurna da li je slučajnost ili napitak zaista funkcioniše, ali popila sam ga i sledeće jutro. Nisam odmah trčala u toalet, ali dok sam se ja spremila i našminkala, on je opet odradio posao. Zbog toga sam odlučila da odbacim sva svoja prethodna ubeđenja o alternativnoj medicini i već mesec dana svako jutro pijem svoj napitak.

Ne mogu da kažem da čini čuda, ali ja se osećam neuporedivo bolje, stomak mi nije toliko naduven, redovno idem u toalet i izgledam mnogo bolje u uskim farmerkama! Probajte i sami ako mi ne verujete…

(Izvor: zena.blic.rs)

loading...
loading...