Samo da je živo i zdravo… To će ponavljati svaki roditelj u iščekivanju deteta. Ali, jedan muškarac koji je otac četiri devojčice, od kojih najstarija ima 16 godina, a najmlađa godinu dana, je toliko želeo sina da se sa suprugom odlučio za još jedno dete jer je bio uveren da će to dete biti – muško.

Sponsored Links:

Njegova supruga ostala je trudna s petim detetom, a kada je saznala pol, okupila je porodicu u svom domu kako bi im saopštila vest.

Suprug je sa strepnjom očekivao informaciju, a onda je saznao da će on, u njihovoj uskoro 7-članoj porodici, i dalje biti jedini muškarac. Njegova reakcija nasmejala je mnoge, ali i podstakla jako mnogo negativnih komentara zbog njegove reakcije.

Prozvali su ga na Fejsbuku ispod objavljenog snimka njegove reakcije, a onda se u jednom trenutku javila jedna od njegovih ćerki koja je napisala da je njihov otac jako brižna i pažljiva osoba i da se itekako raduje novoj bebi. On je po prirodi šaljivdžija, piše ćerka, i navodi da iako nije sin, otac se veseli još jednoj ćerki.

Sponsored Links:

POGLEDAJTE VIDEO:

(Izvor: Stil.kurir.rs/vecernji.hr)

loading...
loading...