Brajan Šo je već četvrti put za redom nosilac titule najsnažnijeg čoveka na svetu. On je sa svojih 35 godina u najboljoj formi života ikada. Zbog neverovatne snage koju poseduje, ali i masivnog izgleda, dobio je nadimak Čovek planina a mi se moramo složiti da mu ta laskava titula potpuno odgovara.

Sponsored Links:

Kako bi zadržao svoju pomalo nadljudku snagu i impresivnu fizičku kondiciju, Brajan Šo dnevno unese preko 12.000 kalorija. Pre dve godine on je unosio 10.000, ali sada je odlučio da mu treba još više hrane kako bi zadržao nivo snage koji poseduje.

Doručak ovog snagatora sadrži minimum 8 jaja, a ponekad se desi i da ih bude i više. Pored neverovatno kaloričnog doručka, Brajan ima još 6 visoko kaloričnih obroka, a u toku dana unese skoro kilogram mesa, najčešće govedine.

Kada se uporedi sa drugim sportistima koji su poznati „žderači“ tek tada vidimo koliki je apetit ovog snagatora. Arnold Švarceneger je u svojim najboljim godinama unosio 5000 kalorija, Dvejn Džonson Rok unosi 5.500 kalorija, a biciklista Tour de France-a oko 8.000 kalorija. Čak i legendarni Majkl Felps unosi oko 9000 kalorija, što je opet za 3000 manje od Šoovog unosa.

Sponsored Links:

Pošto ga često pitaju kako se hrani i koliko hrane dnevno pojede, Brajan Šo je odlučio da pokaže kakvi su njegovi obroci i čime se tačno hrani. On je snimio video klip na kojem detaljno pokazuje svoj plan ishrane i objašnjava od čega se sastoje njegovi obroci, pa ako vas zanima kako se hrani najjači čovek na svetu, onda obavezno pogledajte ovaj video.

POGLEDAJTE VIDEO:

(Izvor: Srbijadanas.com)

loading...
loading...