Sa prekrasnom prirodom koja ih okružuje i udobnim enterijerom kakav su stvorili, život u autobusu za ovaj par i njihove kućne ljubimce bio je odluka zbog koje nisu zažalili

Sponsored Links:

Veliki broj ljudi širom sveta sve se češće odlučuje da život provede u malom stanu, maloj kući, pa čak i malom autobusu kao što su uradili Džuli i Endru. Oni su ovo prevozno sredstvo učinili svojim domom i ostvarili svoj američki san.

Dvoje mladih Amerikanaca su rešili da zbog visokih troškova i želje za jednostavnošću presele svoj život u autobus, koji su smestili pored jezera na 30 minuta vožnje od Atlante.

Minijaturni prostor su uspeli da učine funkcionalnim zahvaljujući kreativnim idejama, pa tako sve u kući ima svoje mesto i služi nekoj svrsi.

Sponsored Links:

Kao inspiracija im je poslužila vikendica na istočnoj obali i roman Mobi Dik, pa čak autobus ima onaj sanjivi, nautički ugođaj.

Sa prekrasnom prirodom koja ih okružuje i udobnim enterijerom kakav su stvorili, život u autobusu za ovaj par i njihove kućne ljubimce bio je odluka zbog koje nisu zažalili.

I da, autobus je u voznom stanju, tako da su slobodni da svoj dom premeste gde požele!

loading...

POGLEDAJTE VIDEO:

(Izvor:Telegraf.rs)

loading...