Marija Suprenant je kao beba teško zlostavljana. Ova devojčica sada ima osam godina i ostala je nepokretna. Primorana je da živi bez osećaja u nogama, jer ima tešku skoliozu i šipke koje joj podupiru karlicu, te zbog takvog stanja mora na operaciju dva puta godišnje.

Sponsored Links:

Mariju su zlostavljali biološka majka i njen tadašnji momak. Kada je devojčica dovedena u bolnicu u Atlanti, kao osmomesečna beba, imala je jedva pet kilograma. Celo telo bilo je prekriveno modricama i imala je čak 14 preloma kostiju. Kada su upitali njene staratelje kako se nezgoda dogodila, rekli su da je pala sa kreveta, ali kada su se u slučaj uključili socijalni radnici i istražitelji, došli su do šokantnog saznanja.

Danas, Maria je srećno dete. Uputila je pismo socijalnim radnicima i policijskim istražiteljima koji su se bavili njenim slučajem. Pismo su preneli brojni mediji širom sveta.

“Dragi socijalni radnici i istražitelji, želim da vam se zahvalim na tome što ste me učinili srećnom devojčicom i što ste mi omogućili da dobijem nov, topli dom. Sada mogu da jedem tri puta na dan. Ja sam Maria Rose Surpenant. Kada sam bila beba, bila sam povređena i vi ste radili na mom slučaju. Toliko su me povredili da nisam mogla da hodam. Kralica mi je bila slomljena i nisu mogli da je poprave“, napisala je Maria u pismu koji je objavio blog za zlostavljanu decu, a preneo sajt “Metro“.

Sponsored Links:

Na kraju pisma Marija je zaključila: “Niste dozvolili da me taj loš čovek ili bilo koji drugi povredi. Da mi niste pomogli, život bi mi još bio grozan. Oni me nisu hranili, a tukli su me kad sam plakala. Sada sam mnogo bolje“.

loading...