Otkriven dosad neviđen promotivni video najpoznatijeg jugoslovenskog auto-brenda u svetu za koji svi dobro znate – Jugo! Iako ga ne prate samo pozitivni pridevi, Jugo je ikona koja je ostavila trag u auto-moto historiji…

Sponsored Links:

Iako smo svesni svih mogućih viceva, šala pa čak i pogrdnih naziva za naše gore list, ovaj promotivni video čak obiluje pozitivnim komentarima što je svakako pohvalno. Iako će nekima delovati komično, ovaj video morate pogledati!

Jugo je pre svega ikona onog vremena, a kasne 80-te obeležile su prodaju i na američkom tržištu koje je itekako bilo spremno za njega, i ne samo za njegove mane i prednosti već i za promenjenu poboljšanu verziju čija je u pripremi i proizvodnji imala automatski prenos brzina, no do izvoza tog modela nikada nije došlo s obzirom na raspad SFRJ. Na platformi Fijata 127, kragujevački jugić bio je jeftin (za današnje razmere) gradski mališan koji je zadovoljavao ondašnje potrebe.

U nedavno predstavljenom dokumentarno-fikcijskom filmu „Houston we have a problem“ korišćen je dosad neviđen promotivni video. Jugo u glavnoj ulozi, ovaj puta spreman samo za američko tržište.

Sponsored Links:

loading...